Afgelopen vrijdag is Richèl vertrokken richting Canada. De komende 3 weken zullen de laatste toernooien van het seizoen plaatsvinden en het doel is om een rommelig en turbulent seizoen mooi af te sluiten!

De afgelopen periode heeft ze weer toernooien gespeeld. De eerste was in Clermont Ferrand waar ze zich voor de kwartfinale moest terug trekken met een schouderblessure. Vervolgens speelde ze in Luxemburg waar ze in de tweede ronde van de kwalificatie verloor. Daarna volgde een pittige trainingsperiode ter voorbereiding op deze ON TOUR toernooien in Canada en the States.

“Ik heb heel veel zin om na een aantal trainingsweken weer op pad te gaan. Als ik alleen een trainingsperiode heb is de adrenaline en wedstrijdspanning altijd hetgeen dat ik het meeste mis. Het doel is om deze trip en daarmee het seizoen goed af te sluiten waardoor ik het nieuwe seizoen met extra frisse moed en motivatie in kan gaan”! Aldus Richèl.

In Canada speelde ze in de 1ste  ronde tegen de nog jonge poolse Maya Chwalinksa. Een wedstrijd die moeizaam van start ging en waarbij ze zichzelf helemaal heeft terug gevochten. Na een partij van ruim 3 uur heeft ze deze wedstrijd gewonnen en nu speelt ze woensdag of donderdag voor een plek in de kwartfinale. Het toernooi in Saguenay is de eerste van de 3 toernooien in Canada en de VS. Het programma kan je vinden bij haar Agenda onderaan de pagina!

We gaan het de komende weken nog verder volgen! Stay tuned.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *